Ànec lacat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Maria Kao i Kao Chien Jung
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 ànec mut de 2,5 kg
- 20 g de maltosa
- 5 g d'anís estrellat
- vi blanc
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu un tub al coll de l'ànec i infleu-lo bé.
A continuació, en una cassola amb aigua bullint poseu-hi la maltosa i remeneu-ho bé perquè es desfaci. Tot seguit, poseu l'ànec a la cassola, mulleu-lo bé amb aquesta aigua, poseu-lo en una safata i deixeu-lo refredar a la nevera durant 4 hores. Després, afegiu l'anís estrellat, el vi blanc i la sal a la safata i deixeu-ho coure al forn durant una hora a 180 graus.
I ja per acabar, talleu l'ànec a trossos i emplateu-lo.
A continuació, en una cassola amb aigua bullint poseu-hi la maltosa i remeneu-ho bé perquè es desfaci. Tot seguit, poseu l'ànec a la cassola, mulleu-lo bé amb aquesta aigua, poseu-lo en una safata i deixeu-lo refredar a la nevera durant 4 hores. Després, afegiu l'anís estrellat, el vi blanc i la sal a la safata i deixeu-ho coure al forn durant una hora a 180 graus.
I ja per acabar, talleu l'ànec a trossos i emplateu-lo.