Ànec amb peres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Casellas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casamar
INGREDIENTS
- 4 cuixes d'ànec
- 1/2 kg de peres
- romaní
- farigola
- sal
- pebre
- 1/4 l de vi de Porto
- 125 g de sucre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les cuixes d'ànec confitades en una safata per al forn, afegiu-hi la sal, la farigola, el romaní i el pebre mòlt.
Poseu-ho al forn i deixeu-ho coure durant 10 minuts a 180 graus. Per fer la reducció de Porto, poseu en un cassó el vi de Porto i el sucre, i deixeu-ho reduir. Per fer l'almívar, poseu el vi negre, una mica de canyella, la pell de llimona i les peres pelades, partides per la meitat i sense cor, en un cassó i deixeu-ho coure. I ja per acabar, emplateu l'ànec i les peres, i salsegeu-ho amb una reducció de Porto. Decoreu el plat amb romaní.
Poseu-ho al forn i deixeu-ho coure durant 10 minuts a 180 graus. Per fer la reducció de Porto, poseu en un cassó el vi de Porto i el sucre, i deixeu-ho reduir. Per fer l'almívar, poseu el vi negre, una mica de canyella, la pell de llimona i les peres pelades, partides per la meitat i sense cor, en un cassó i deixeu-ho coure. I ja per acabar, emplateu l'ànec i les peres, i salsegeu-ho amb una reducció de Porto. Decoreu el plat amb romaní.