Ànec amb fideus

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: 7 Portes, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 ànec d'1,6 kg
  • 600 g de fideus gruixuts
  • 2 cebes petites
  • 5 tomàquets madurs
  • 3 carxofes mitjanes
  • 80 g de pèsols
  • 1 l de brou de carn Per a la picada:
  • 3 grans d'all
  • brins de safrà
  • 20 g d'ametlles
  • sal i pebre negre
  • 2 cullerades de llard
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

En primer lloc, fregiu l'ànec trossejat en una cassola amb una mica de llard i oli. Quan estigui ben fregit, daureu-hi les carxofes també trossejades. Reserveu-ho.
A continuació, feu el sofregit de ceba i tomàquet, i un cop el tingueu a punt, incorporeu-hi l'ànec, les carxofes i els pèsols naturals. Remulleu-ho amb el brou i deixeu-ho coure durant mitja hora. Després tireu-hi els fideus i deixeu-ho 20 minuts més. Feu la picada amb el safrà, les ametlles, els alls i aboqueu-la a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal, i uns minuts més tard, ja ho tindreu a punt.
Anar al contingut