Ànec amb fideus
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: 7 Portes, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 ànec d'1,6 kg
- 600 g de fideus gruixuts
- 2 cebes petites
- 5 tomàquets madurs
- 3 carxofes mitjanes
- 80 g de pèsols
- 1 l de brou de carn Per a la picada:
- 3 grans d'all
- brins de safrà
- 20 g d'ametlles
- sal i pebre negre
- 2 cullerades de llard
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
En primer lloc, fregiu l'ànec trossejat en una cassola amb una mica de llard i oli. Quan estigui ben fregit, daureu-hi les carxofes també trossejades. Reserveu-ho.
A continuació, feu el sofregit de ceba i tomàquet, i un cop el tingueu a punt, incorporeu-hi l'ànec, les carxofes i els pèsols naturals. Remulleu-ho amb el brou i deixeu-ho coure durant mitja hora. Després tireu-hi els fideus i deixeu-ho 20 minuts més. Feu la picada amb el safrà, les ametlles, els alls i aboqueu-la a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal, i uns minuts més tard, ja ho tindreu a punt.
A continuació, feu el sofregit de ceba i tomàquet, i un cop el tingueu a punt, incorporeu-hi l'ànec, les carxofes i els pèsols naturals. Remulleu-ho amb el brou i deixeu-ho coure durant mitja hora. Després tireu-hi els fideus i deixeu-ho 20 minuts més. Feu la picada amb el safrà, les ametlles, els alls i aboqueu-la a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal, i uns minuts més tard, ja ho tindreu a punt.