Ametllats

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sabina Mayor
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Sabina, dolç i salat, Roquetes
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les clares d'ou són una font de proteïnes d'una qualitat molt elevada, és a dir, que contenen tots els aminoàcids essencials per a que el cos pugui formar les seves pròpies proteïnes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 3 clares d'ou
  • 170 g de sucre
  • 50 g d'ametlla laminada torrada
  • 1 gota d'esperit de llimona (concentrat)

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu el forn a 250 graus durant mitja horeta.

A continuació, poseu en un bol les clares d'ou i munteu-les a punt de neu amb un batedor. Després, afegiu-hi el sucre i remeneu-ho bé. Quan estigui tot ben barrejat, afegiu-hi les ametlles i l'esperit de llimona i remeneu-ho bé amb una espàtula.

Tot seguit, poseu la massa dins d'uns motlles de magdalena, poseu-los en una safata, apagueu el forn i deixeu-los coure durant 30 minuts.

I ja per acabar, deixeu refredar els ametllats i ja els podeu servir.
Anar al contingut