Ametllats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sabina Mayor
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Sabina, dolç i salat, Roquetes
- Informació nutricional -Obre
Les clares d'ou són una font de proteïnes d'una qualitat molt elevada, és a dir, que contenen tots els aminoàcids essencials per a que el cos pugui formar les seves pròpies proteïnes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 3 clares d'ou
- 170 g de sucre
- 50 g d'ametlla laminada torrada
- 1 gota d'esperit de llimona (concentrat)
PREPARACIÓ
Per començar, escalfeu el forn a 250 graus durant mitja horeta.
A continuació, poseu en un bol les clares d'ou i munteu-les a punt de neu amb un batedor. Després, afegiu-hi el sucre i remeneu-ho bé. Quan estigui tot ben barrejat, afegiu-hi les ametlles i l'esperit de llimona i remeneu-ho bé amb una espàtula.
Tot seguit, poseu la massa dins d'uns motlles de magdalena, poseu-los en una safata, apagueu el forn i deixeu-los coure durant 30 minuts.
I ja per acabar, deixeu refredar els ametllats i ja els podeu servir.
A continuació, poseu en un bol les clares d'ou i munteu-les a punt de neu amb un batedor. Després, afegiu-hi el sucre i remeneu-ho bé. Quan estigui tot ben barrejat, afegiu-hi les ametlles i l'esperit de llimona i remeneu-ho bé amb una espàtula.
Tot seguit, poseu la massa dins d'uns motlles de magdalena, poseu-los en una safata, apagueu el forn i deixeu-los coure durant 30 minuts.
I ja per acabar, deixeu refredar els ametllats i ja els podeu servir.