Amanida

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida
  • (per compartir)
  • pernil dolç
  • fulles de ruca selvàtica
  • una culleradeta de pebre vermell mòlt dolç
  • una culleradeta de pebre vermell mòlt picant
  • sal de Maldon
  • 1 pera
  • cargols de mar

PREPARACIÓ

1. Pelem la pera i la tallem amb la mandolina.
2. Col·loquem les làmines de pera en un plat pla, de manera que formin totes una rodona.
3. Incorporem el pernil dolç a l'amanida, al damunt de les làmines de pera.
4. Barregem en un bol el pebre dolç amb el picant i en tirem una mica per damunt del pernil dolç.
5. Repartim ara els cargols de mar per l'amanida.
6. Tirem un bon raig d'oli dins un bol i hi mullem les fulles de ruca.
7. Afegim les fulles de ruca a l'amanida i ja la tenim a punt!