Amanida tèbia de pollastre

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Carme Puig i Pere Pons
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Víctor, Oliana

INGREDIENTS

  • 1 pollastre
  • 2 escaroles
  • 2 tomàquets
  • 20 g de mantega
  • 12 cl d'oli de nou
  • 6 cl de vinagre de vi
  • 16 nous
  • crosta de pa de pagès
  • 3 grans d'all
  • farigola
  • sal
  • pebre
  • mostassa

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu el pollastre, poseu-lo en una cassola amb una mica d'oli i deixeu-lo coure tapat.
Per fer la vinagreta, poseu la mostassa, l'oli, el vinagre i la sal en un bol i tritureu-ho amb un 'túrmix'. A continuació, afegiu els alls i la farigola al pollastre. Quan el pollastre estigui ben cuit talleu-lo. Talleu també l'escarola i el tomàquet pelat. I ja per acabar, emplateu l'escarola, el tomàquet, el pollastre, les nous picades, la vinagreta, l'oli de nous, una mica de la salsa de coure el pollastre i acompanyeu el plat amb unes torradetes sucades amb all i oli de nous.