Amanida tèbia de peus de porc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jaume Saumell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tall de conill, Capellades

INGREDIENTS

  • 2 peus de porc
  • 1 tomàquet
  • 3 talls de meló
  • 1 alvocat
  • maduixots
  • escarola
  • pinyons
  • herba dels canonges
  • espàrrecs verds
  • oli i vinagre
  • sal
  • 1 ou
  • farina i pa ratllat

PREPARACIÓ

Bulliu els peus de porc en una olla amb aigua, ceba, llorer i claus d'olor.
Un cop estiguin cuits, desosseu-los i emboliqueu-los amb paper film com si fos un caramel. Deixeu-los refredar a la nevera durant 24 hores. A continuació, desemboliqueu-los i talleu-los a rodanxes d'un centímetre de gruix. Passeu els peus de porc per la farina, l¿ou batut i el pa ratllat i fregiu-los en una paella amb oli. Després, deixeu-los sobre un paper absorbent.

Per fer la vinagreta, emulsioneu en un bol una part de vinagre, per cinc parts d'oli i una mica de sal.

Tot seguit, poseu les rodanxes de tomàquet al voltant del plat i a sobre de cada rodanxa coloqueu un tros d'alvocat pelat i els peus de porc. Feu talls prims de meló i emboliqueu-hi els espàrrecs verds escaldats i els maduixots que haureu macerat amb vinagre i sucre. Finalment, al centre del plat, poseu-hi l'escarola amanida amb la vinagreta. Podeu guarnir el plat amb pinyons, maduixots i herba dels canonges.
Anar al contingut