Amanida i farcell cruixent de carbassó amb formatge fos i oli de tòfona

  • Programa: La Riera
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 300 g d'enciams variats (mezclum)
  • 10 tomàquets nans o cherry
  • 4 fulls de pasta brik
  • 150 g de carbassó
  • 50 g de ceba morada
  • 100 g de formatge tipus brie
  • 75 ml d'oli de tòfona
  • 50 g de tòfona negra
  • Sal de Maldon

PREPARACIÓ

(ingredients per a 4 o 5 racions)

Per fer els farcellets, talleu el brie a daus de 3 x 1 cm. Talleu els fulls de brik en quatre parts.

Renteu i blanquegeu el carbassó sencer, refredeu-lo i talleu-lo al llarg molt fi.

Enrotlleu el formatge amb una cinta de carbassó. Emboliqueu-ho amb la pasta brik i reserveu-ho.

Per fer l'amanida, renteu, talleu i eixugueu els enciams. Renteu els tomàquets cherry. Peleu la ceba i feu-la en juliana fina. Amaniu els enciams amb l'oli de tòfona i la sal.

Col·loqueu en un plat soper un bouquet d'amanida i per sobre col·loqueu-hi els tomàquets nans i la juliana de ceba morada.

Enforneu al moment els farcellets durant 3 minuts a 220 ºC.

Col·loqueu dos farcellets per ració i, per sobre, poseu-hi tòfona ratllada.