Amanida Goma-ae
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Vidal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Udon, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g d'espinacs frescos
- 100 g de pinyons
- 200 g de xampinyons
- 200 g de tofu
- 1 tasseta d'oli de sèsam
- 1 tasseta de salsa de soja
- llavors de sèsam blanc i negre
PREPARACIÓ
Per començar, netegeu els espinacs i poseu-los en un bol.
Afegiu-hi l'oli de sèsam i remeneu-ho. A continuació, incorporeu-hi els xampinyons laminats, el pinyons i el tofu tallat en daus. Finalment, poseu-hi una mica més d'oli de sèsam, la salsa de soja i les llavors de sèsam blanc i negre.
Afegiu-hi l'oli de sèsam i remeneu-ho. A continuació, incorporeu-hi els xampinyons laminats, el pinyons i el tofu tallat en daus. Finalment, poseu-hi una mica més d'oli de sèsam, la salsa de soja i les llavors de sèsam blanc i negre.