Amanida d'orella i llengua de porc

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Xavier Mestres
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L'avi Pau, Cunit

INGREDIENTS

  • 2 orelles de porc
  • 1 llengua de porc
  • 1 ramet d'herbes
  • 1 got de vi blanc sec
  • aigua
  • 2 ous durs
  • 2 cullerades de cerfull
  • 2 cullerades de cebollí
  • 2 cullerades de julivert
  • 1 cullerada d'estragó
  • 1 cullerada de mostassa groga de Dijon
  • oli d'oliva
  • vinagre
  • sal
  • pebre negre
  • 1 manat de créixens
  • 100 g d'espinacs

PREPARACIÓ

Poseu el ramet d'herbes, uns granets de pebre, el vi blanc i les orelles i la llengua de porc, que haureu tingut amb sal tota una nit a la nevera, en una olla amb aigua bullint.
Deixeu-ho bullir durant una hora. Per fer la salsa, aixafeu els rovells d'ou en un bol. Tot seguit, afegiu-hi una mica de mostassa groga de Dijon, un polset de sal, vinagre, oli i pebre, i barregeu-ho. Després incorporeu-hi cerfull, julivert, cebollí i unes fulles d'estragó, i barregeu-ho fins que quedi ben lligat. Quan la llengua i les orelles estiguin bullides, deixeu-les refredar. Després talleu-les a trossets, incorporeu-les a la salsa i barregeu-ho. I per acabar, poseu unes fulles de créixens i d'espinacs en un plat i afegiu-hi la carn, que ja teniu amanida, a sobre.