Amanida d'espinacs, formatge i pera

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xusa Peleato
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El rebost de Ger, Ger (Cerdanya)
  • Informació nutricional
    -Obre

    Per aprofitar el ferro dels espinacs es recomana prendre un cítric de postres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g d'espinacs tendres
  • 100 g de nous
  • 30 g de panses
  • 100 g de formatge
  • 2 peres de Puigcerdà
  • 2 tomàquets secs
  • 300 cl d'oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre
  • Per a la vinagreta:
  • 12 c/s d'oli d'oliva de confitar els tomàquets
  • 10 g de vinagre de Cabernet Sauvingon
  • 2 c/c de mel

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb oli abundant confiteu els tomàquets durant 40 minuts a foc suau.

Després, deixeu-los dins el cassó, fora del foc, durant 24 hores.

Per fer la vinagreta, poseu en un bol el vinagre, la mel i l'oli de confitar els tomàquets i remeneu-ho bé amb un batedor.

A continuació, poseu en un bol els espinacs, les panses, les nous trencades a trossos, el formatge tallat a daus, el tomàquet confitat tallat a tires, amaniu-ho tot amb la vinagreta, la sal i el pebre i remeneu-ho bé.

I ja per acabar, emplateu l'amanida, poseu-hi la pera tallada a làmines al voltant i amaniu-ho amb una mica més de vinagreta.
Anar al contingut