Amanida d'escudella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Pellicer
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: ABaC, Barcelona
INGREDIENTS
- carn del caldo: morro, orella, peu, conill de vedella, pilota, botifarra de perol, botifarra negra i gallina
- 1 pebrot escalivat
- vinagreta d'all i julivert i fines herbes
- olives negres i olives verdes
- oli- vinagre
- pebre
- julivert
PREPARACIÓ
Per començar, talleu tota la carn de caldo i el pebrot escalivat a trossos petits i poseu-ho en un bol.
Per preparar la julivertada, escaldeu una dent d'all i el julivert. Després refredeu-ho amb aigua i gel, i tritureu-ho. A continuació, incorporeu les olives, el julivert, la sal, l'oli, el pebre i la julivertada a l'amanida, i remeneu-ho bé. Per acabar, serviu-ho en una safata, i decoreu-ho amb pilota i julivertada.
Per preparar la julivertada, escaldeu una dent d'all i el julivert. Després refredeu-ho amb aigua i gel, i tritureu-ho. A continuació, incorporeu les olives, el julivert, la sal, l'oli, el pebre i la julivertada a l'amanida, i remeneu-ho bé. Per acabar, serviu-ho en una safata, i decoreu-ho amb pilota i julivertada.