Amanida d'escudella

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Xavier Pellicer
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: ABaC, Barcelona

INGREDIENTS

  • carn del caldo: morro, orella, peu, conill de vedella, pilota, botifarra de perol, botifarra negra i gallina
  • 1 pebrot escalivat
  • vinagreta d'all i julivert i fines herbes
  • olives negres i olives verdes
  • oli- vinagre
  • pebre
  • julivert

PREPARACIÓ

Per començar, talleu tota la carn de caldo i el pebrot escalivat a trossos petits i poseu-ho en un bol.
Per preparar la julivertada, escaldeu una dent d'all i el julivert. Després refredeu-ho amb aigua i gel, i tritureu-ho. A continuació, incorporeu les olives, el julivert, la sal, l'oli, el pebre i la julivertada a l'amanida, i remeneu-ho bé. Per acabar, serviu-ho en una safata, i decoreu-ho amb pilota i julivertada.