Amanida d'embotats

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 llauna de pebrots "del piquillo"
  • uns bons espàrrecs en conserva
  • unes bones anxoves
  • ventresca de bonítol en conserva
  • bròquil i pastanaga en vinagre
  • unes bones olives
  • un bon oli d'oliva
  • unes favetes en conserva
  • fulles de temporada : ruca, canonges
  • pomes verdes
  • raves petits
  • ceba tendra nova
  • uns xampinyons crus
  • sal
  • vinagre de poma i julivert

PREPARACIÓ

Mireu, trieu, remeneu, però sempre combineu, com a mínim 5 d'aquests elements a la vegada. Netegeu els verds, els poseu de base, i aprofiteu l'oli de la tonyina per fer una vinagreta amb qualsevol vinagre blanc al vostre gust, com us agradi a vosaltres.