Amanida de tomàquet amb prunes

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida de tomàquet amb prunes
  • (per a 2 persones)
  • 3 tomàquets raff
  • 3 prunes negres
  • fulles de julivert
  • 4 raves
  • olives mortes d'Aragó
  • 1/2 culleradeta de pasta de wasabi
  • 1 cullerada de vinagre d'arròs

PREPARACIÓ

1. Tallem els tomàquets i les prunes a grills i ho aboquem tot dins d'un bol amb les olives negres. Hi afegim un raig d'oli d'oliva.

2. Tallem els raves en juliana i piquem una mica de julivert. Ho afegim tot al bol.

3. En un altre recipient, hi tirem un raig d'oli d'arròs i hi fem desfer una mica de wasabi amb un batedor manual. Deixem reposar aquesta preparació una mica i hi amanim els ingredients que tenim al bol.