Amanida de tardor amb vedella dels Pirineus
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fonda Sala
INGREDIENTS
- barreja de verdures de temporada
- 150 g de làmines de mitjana de vedella
- 60 g de formatge de cabra
- 50 g de camagrocs
- 50 g de ceba confitada
- sal
- oli de tòfones
- vinagre de cava
- pebre
- herbes aromàtiques
- ratlladura de tòfones (opcional)
PREPARACIÓ
Poseu a macerar, a la nevera i durant 24 hores, les làmines de mitjana de vedella amb sal, pebre, herbes aromàtiques i un raig d'oli de tòfones.
Per fer l'amanida, barregeu en un bol les verdures de temporada (enciam, pastanaga ratllada, mongeta tendra bullida i tallada en juliana, carxofes...), i els camagrocs. A part, feu una vinagreta amb oli de tòfones, una mica de vinagre de cava, pebre i sal. Per muntar el plat, poseu en el centre la barreja de verdures i bolets, i al voltant, les làmines de mitjana de vedella així com altres ingredients al vostre gust (formatge de cabra, ceba confitada, xampinyons, remolatxa, bròquil, ous de guatlla, col llombarda...) Amaniu-ho amb una mica de vinagreta i, si voleu, amb ratlladura de tòfones.
Per fer l'amanida, barregeu en un bol les verdures de temporada (enciam, pastanaga ratllada, mongeta tendra bullida i tallada en juliana, carxofes...), i els camagrocs. A part, feu una vinagreta amb oli de tòfones, una mica de vinagre de cava, pebre i sal. Per muntar el plat, poseu en el centre la barreja de verdures i bolets, i al voltant, les làmines de mitjana de vedella així com altres ingredients al vostre gust (formatge de cabra, ceba confitada, xampinyons, remolatxa, bròquil, ous de guatlla, col llombarda...) Amaniu-ho amb una mica de vinagreta i, si voleu, amb ratlladura de tòfones.