Amanida de tardor amb vedella dels Pirineus

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fonda Sala

INGREDIENTS

  • barreja de verdures de temporada
  • 150 g de làmines de mitjana de vedella
  • 60 g de formatge de cabra
  • 50 g de camagrocs
  • 50 g de ceba confitada
  • sal
  • oli de tòfones
  • vinagre de cava
  • pebre
  • herbes aromàtiques
  • ratlladura de tòfones (opcional)

PREPARACIÓ

Poseu a macerar, a la nevera i durant 24 hores, les làmines de mitjana de vedella amb sal, pebre, herbes aromàtiques i un raig d'oli de tòfones.
Per fer l'amanida, barregeu en un bol les verdures de temporada (enciam, pastanaga ratllada, mongeta tendra bullida i tallada en juliana, carxofes...), i els camagrocs. A part, feu una vinagreta amb oli de tòfones, una mica de vinagre de cava, pebre i sal. Per muntar el plat, poseu en el centre la barreja de verdures i bolets, i al voltant, les làmines de mitjana de vedella així com altres ingredients al vostre gust (formatge de cabra, ceba confitada, xampinyons, remolatxa, bròquil, ous de guatlla, col llombarda...) Amaniu-ho amb una mica de vinagreta i, si voleu, amb ratlladura de tòfones.