Amanida de sipietes i cansalada

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Suquet de l'almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • barreja d'enciams
  • 12 sipietes
  • 100 g de cansalada a daus
  • 80 g de pasta fresca bullida
  • encenalls de parmesà Per a la vinagreta d'avellana:
  • oli
  • vinagre
  • avellanes torrades
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar a fer l'amanida, salteu els daus de cansalada en una paella amb una mica d'oli.
Mentrestant, poseu la barreja d'enciams en un bol. Quan la cansalada ja estigui ben rostida, feu servir el mateix oli en què l'heu fregida per saltar les sipietes, prèviament travessades amb una broqueta. Mentre les sipietes es van daurant, aprofiteu per fer la vinagreta d'avellana. En el got de la batedora, poseu-hi les avellanes, sal, pebre, oli i un raig de vinagre, i bateu-ho fins que n'obtingueu la textura que volgueu. Afegiu la pasta a l'amanida, i serviu-la amb les sípies pel damunt. Amaniu-la amb la vinagreta d'avellanes, i ja per acabar, decoreu-la amb encenalls de formatge parmesà.