Amanida de salmó marinat

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 150 g de salmó
  • 1 enciam vermell
  • 2 ravenets vermells
  • 1 ceba tendra
  • mostassa amb fines herbes
  • oli de mostassa
  • 1 tall de carbassa
  • 1 tomàquet
  • julivert
  • 1 cullerada de sèsam torrat

PREPARACIÓ

1. Netegeu i centrifugueu l'enciam vermell.
2. Després, traieu la pell del salmó i el talleu a dauets.
3. Barregeu el salmó amb sèsam, la ceba tallada ben fineta i una mica de mostassa desfeta en l'oli de mostassa, i el deixeu marinar una bona estona.
4. Amb la mandolina, talleu els ravenets a làmines fines i els incorporeu a la marinada amb el salmó.
5. Tot seguit, talleu el tomàquet a dauets i també l'afegiu a la marinada. Ho deixeu marinar fins a l'hora de muntar el plat. I, just abans de muntar-lo, talleu la carbassa a làmines perquè faci de base de l'amanida.
6. Poseu la carbassa com a base del plat i la marinada al damunt.