Amanida de rovellons

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pere Planagumà
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les cols

INGREDIENTS

  • 400 g de rovellons
  • oli d'oliva extra verge
  • sal i pebre
  • 40 g de pinyons
  • ruca, créixens, espinacs frescos, fulla de remolatxa
  • julivert i all
  • 200 g de tortell d'Olot

PREPARACIÓ

Talleu el tortell a daus i deixeu-los assecar al forn durant 5 minuts a 120 graus.
Mentrestant, talleu els bolets i netegeu-los en un bol d'aigua. Després, escorreu els bolets i confiteu-los en una cassola amb oli d'oliva durant 20 minuts a 75 graus.

A continuació, torreu els pinyons en una paella ben calenta.

I ja per acabar, emplateu els bolets amb una mica de suc de la seva cocció. Poseu-hi la ruca, els créixens, els espinacs i la fulla de remolatxa per sobre. Finalment, rectifiqueu l'amanida de sal i pebre i guarniu el plat amb els pinyons torrats i els daus de tortell.