Amanida de rajada en escabetx
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Antoni Sánchez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Solana , La Foradada
INGREDIENTS
- 1 kg de rajada neta
- sal, pebre en gra, vinagre de poma
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 1 fulla de llorer
- amanida variada
- aigua
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Saleu la rajada i poseu-la en una cassola.
Afegiu-hi el pebrot verd i el pebrot vermell picats, la ceba picada, el pebre en gra, la fulla de llorer esmicolada, dues parts d'oli d'oliva per una part de vinagre de poma i aigua freda. Deixeu-ho coure a foc lent durant 20 minuts i després, deixeu-ho reposar a la nevera.
I ja per acabar, emplateu la rajada en escabetx i poseu-hi al cantó l'amanida variada.
Afegiu-hi el pebrot verd i el pebrot vermell picats, la ceba picada, el pebre en gra, la fulla de llorer esmicolada, dues parts d'oli d'oliva per una part de vinagre de poma i aigua freda. Deixeu-ho coure a foc lent durant 20 minuts i després, deixeu-ho reposar a la nevera.
I ja per acabar, emplateu la rajada en escabetx i poseu-hi al cantó l'amanida variada.