Amanida de raïm verdal
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Felip Llofriu
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Moo-Hotel Omm, Barcelona
INGREDIENTS
- canonges
- pastanagues baby
- espàrrecs
- fonoll
- api
- mango
- fruita de la passió
- raïm
- sucre
- sal de Maldon
- Per amanir:
- oli de gira-sol
- anet
- puré de fruita de la passió
- Herbes:
- anet
- cerfull
- estragó
- fulles de pastanaga
- Flors:
- flor de fonoll
- flor de pastanaga silvestre
- cap blanc
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua i sucre confiteu l'api tallat a daus per fer una melmelada.
Mentrestant, escaldeu l'anet en un cassó amb aigua bullint durant 10 segons. Després, refredeu-lo en un bol amb aigua freda i gel i escorreu-lo.
Tot seguit, poseu en un bol l'anet i l'oli de gira-sol, tritureu-ho i coleu-ho.
I ja per acabar, serviu una base de canonges, les pastanagues, els espàrrecs, el fonoll, la melmelada d'api i la fruita de la passió; amaniu-ho amb l'oli d'anet i decoreu-ho amb les flors, les herbes i una mica de sal de Maldon.
Mentrestant, escaldeu l'anet en un cassó amb aigua bullint durant 10 segons. Després, refredeu-lo en un bol amb aigua freda i gel i escorreu-lo.
Tot seguit, poseu en un bol l'anet i l'oli de gira-sol, tritureu-ho i coleu-ho.
I ja per acabar, serviu una base de canonges, les pastanagues, els espàrrecs, el fonoll, la melmelada d'api i la fruita de la passió; amaniu-ho amb l'oli d'anet i decoreu-ho amb les flors, les herbes i una mica de sal de Maldon.