Amanida de raïm verdal

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Felip Llofriu
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Moo-Hotel Omm, Barcelona

INGREDIENTS

  • canonges
  • pastanagues baby
  • espàrrecs
  • fonoll
  • api
  • mango
  • fruita de la passió
  • raïm
  • sucre
  • sal de Maldon
  • Per amanir:
  • oli de gira-sol
  • anet
  • puré de fruita de la passió
  • Herbes:
  • anet
  • cerfull
  • estragó
  • fulles de pastanaga
  • Flors:
  • flor de fonoll
  • flor de pastanaga silvestre
  • cap blanc

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua i sucre confiteu l'api tallat a daus per fer una melmelada.
Mentrestant, escaldeu l'anet en un cassó amb aigua bullint durant 10 segons. Després, refredeu-lo en un bol amb aigua freda i gel i escorreu-lo.

Tot seguit, poseu en un bol l'anet i l'oli de gira-sol, tritureu-ho i coleu-ho.

I ja per acabar, serviu una base de canonges, les pastanagues, els espàrrecs, el fonoll, la melmelada d'api i la fruita de la passió; amaniu-ho amb l'oli d'anet i decoreu-ho amb les flors, les herbes i una mica de sal de Maldon.
Anar al contingut