Amanida de pop i llenties
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 100 g de llenties bullides i seques del caldo de cocció (el reservem a part)
- 150 g de pop bullit tipus gallec (el podeu trobar bullit en diferents establiments)
- 1 poma àcida (granny-smith)
- 1 ceba dolça o tendra
- 1 pebrot vermell
- oli d'oliva verge, sal
- pebre i pebre vermell picant (paprika)
- tàperes petites en conserva
- julivert
- 2 patates bullides
PREPARACIÓ
1. Piqueu la ceba i el pebrot molt petits i reserveu-los.
2. Talleu el pop en talls de rodanxa.
3. Peleu i talleu les pomes en daus, i reserveu-les en una mica d'aigua i llimona.
4. Talleu les patates en rodanxes.
5. Elaboreu una vinagreta amb l'oli, el vinagre de pomes, el julivert, les tàperes trencades i una mica de paprika.
6. En un bol gran, amalgameu tots els ingredients, inclosa la vinagreta, però sense les patates,
que farem servir de base del plat.
7. Emplateu-ho tot.
2. Talleu el pop en talls de rodanxa.
3. Peleu i talleu les pomes en daus, i reserveu-les en una mica d'aigua i llimona.
4. Talleu les patates en rodanxes.
5. Elaboreu una vinagreta amb l'oli, el vinagre de pomes, el julivert, les tàperes trencades i una mica de paprika.
6. En un bol gran, amalgameu tots els ingredients, inclosa la vinagreta, però sense les patates,
que farem servir de base del plat.
7. Emplateu-ho tot.