Amanida de poma i iogurt
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
bulb de fonoll
1 poma Granny Smith
suc de llima
ratlladura de llima
sal
oli d'oliva verge extra
vinagre de cava
pebre negre
brins de safrà
1 cogombre
1 iogurt grec
cúrcuma
gingebre
aigua mineral calenta
menta
PREPARACIÓ
1- Aixafem la cúrcuma, el gingebre i brins de safrà torrat amb pebre i oli abundant i ho deixem reposar.
2.- Tallem el bulb de fonoll i la poma a tires primes. Ho deixem reposant amb aigua i gotes de llima.
3. -Pelem i tallem el cogombre a tires i el deixem amb la meitat de l'oli que hem fet abans dins d'un bol.
3.- Amb l'altra meitat l'oli, fem salsa de iogurt. Barregem l'oli amb el iogurt i hi afegim una mica de pebre negre i menta desfullada tallada petita.
4.-Finalment, muntem l'amanida i tirem salsa per sobre amb una mica de fulles de fonoll picat i unes gotes de vinagre de cava.