Amanida de poma i iogurt

INGREDIENTS

  • bulb de fonoll

    1 poma Granny Smith

    suc de llima

    ratlladura de llima

    sal

    oli d'oliva verge extra

    vinagre de cava

    pebre negre

    brins de safrà

    1 cogombre

    1 iogurt grec

    cúrcuma

    gingebre

    aigua mineral calenta

    menta

PREPARACIÓ

 

1- Aixafem la cúrcuma, el gingebre i brins de safrà torrat amb pebre i oli abundant i ho deixem reposar.

 

2.- Tallem el bulb de fonoll i la poma a tires primes. Ho deixem reposant amb aigua i gotes de llima.

 

3. -Pelem i tallem el cogombre a tires i el deixem amb la meitat de l'oli que hem fet abans dins d'un bol.

 

3.- Amb l'altra meitat l'oli, fem salsa de iogurt. Barregem l'oli amb el iogurt i hi afegim una mica de pebre negre i menta desfullada tallada petita.

 

4.-Finalment, muntem l'amanida i tirem salsa per sobre amb una mica de fulles de fonoll picat i unes gotes de vinagre de cava.

 

Anar al contingut