Amanida de pollastre a l'ast

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 llauna de blat de moro en conserva
  • 2 pits de pollastre a l'ast
  • oli del rostit del pollastre
  • 1 cullerada de tàperes
  • fulles de romaní fresc del test de la veïna
  • 1 ou dur
  • vinagre de xerès envellit amb bóta
  • oli d'oliva verge extra
  • olives negres d'Aragó.
  • 3 patates al caliu

PREPARACIÓ

1. En un bol heu de barrejar les patates trossejades, les tàperes, les olives, el blat de moro, l'ou dur preferentment ratllat i els pits desossats de pollastre.

2. Talleu les fulles de romaní el més petit que pugueu.

3. Confeccioneu una vinagreta amb el suc del rostit del pollastre, una mica d'oli d'oliva, el romaní i unes gotes de vinagre de xerès.

4. Amaniu l'empedrat amb aquesta vinagreta i emplateu. No té cap misteri!