Amanida de peus de porc amb surenys i fetge gras

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Andreu Vidal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casa Irene, Arties

INGREDIENTS

  • 3 peus de porc
  • 2 surenys de 100 g
  • 4 làmines de fetge gras
  • 250 g de herba dels canonges
  • Per a la vinagreta:
  • 4 cullerades d'oli d'oliva suau
  • 1 cullerada de vinagre de xerès
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 cullerada d'escalunya picada
  • 1 cullerada d'avellanes picades
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, desosseu els peus de porc bullits i emboliqueu-los com si fossin un caramel amb paper film.
Punxeu el paper film perquè tregui la gelatina i deixeu-ho durant 5 o 7 hores a la nevera. Per fer la vinagreta, poseu en un bol sal, sucre, avellanes torrades, escalunya picada, vinagre de xerès, salsa de soja i oli d'oliva, i remeneu-ho. A continuació, talleu els peus de porc que teníeu a la nevera en rodanxes. Traieu-los el plàstic, salpebreu-los i salteu-los en una paella. Tot seguit, salpebreu les làmines de fetge gras i daureu-les per les dues bandes en una paella. Després, daureu els surenys a la mateixa paella. I ja per acabar, emplateu-ho tot i regueu-ho amb la vinagreta.
Anar al contingut