Amanida de peus de porc amb surenys i fetge gras
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Andreu Vidal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Irene, Arties
INGREDIENTS
- 3 peus de porc
- 2 surenys de 100 g
- 4 làmines de fetge gras
- 250 g de herba dels canonges
- Per a la vinagreta:
- 4 cullerades d'oli d'oliva suau
- 1 cullerada de vinagre de xerès
- 1 cullerada de salsa de soja
- 1 cullerada d'escalunya picada
- 1 cullerada d'avellanes picades
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, desosseu els peus de porc bullits i emboliqueu-los com si fossin un caramel amb paper film.
Punxeu el paper film perquè tregui la gelatina i deixeu-ho durant 5 o 7 hores a la nevera. Per fer la vinagreta, poseu en un bol sal, sucre, avellanes torrades, escalunya picada, vinagre de xerès, salsa de soja i oli d'oliva, i remeneu-ho. A continuació, talleu els peus de porc que teníeu a la nevera en rodanxes. Traieu-los el plàstic, salpebreu-los i salteu-los en una paella. Tot seguit, salpebreu les làmines de fetge gras i daureu-les per les dues bandes en una paella. Després, daureu els surenys a la mateixa paella. I ja per acabar, emplateu-ho tot i regueu-ho amb la vinagreta.
Punxeu el paper film perquè tregui la gelatina i deixeu-ho durant 5 o 7 hores a la nevera. Per fer la vinagreta, poseu en un bol sal, sucre, avellanes torrades, escalunya picada, vinagre de xerès, salsa de soja i oli d'oliva, i remeneu-ho. A continuació, talleu els peus de porc que teníeu a la nevera en rodanxes. Traieu-los el plàstic, salpebreu-los i salteu-los en una paella. Tot seguit, salpebreu les làmines de fetge gras i daureu-les per les dues bandes en una paella. Després, daureu els surenys a la mateixa paella. I ja per acabar, emplateu-ho tot i regueu-ho amb la vinagreta.