Amanida de peix blau amb alls tendres i pa torrat

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Quim Marquès
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El suquet de l'Almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • assortiment d'enciams
  • 16 filets de seitó o sardina
  • 16 llesquetes de pa
  • 4 encenalls de pernil serrà
  • 16 tiges d'alls tendres
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • cibulet

PREPARACIÓ

Per començar, enfarineu els filets de sardina i fregiu-los en una paella amb oli.
A continuació, poseu una mica de l'oli de fregir les sardines en una altra paella i afegiu-hi les tiges d'alls tendres i els encenalls de pernil. Remeneu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi les llesquetes de pa i torneu-ho a remenar. I ja, per acabar, emplateu l'assortiment d'enciams i poseu-hi a sobre els filets de sardina. Cobriu el peix amb els alls tendres, el pa i el pernil. Amaniu-ho amb un rajolí d'oli i decoreu-ho amb una mica de cibulet.