Amanida de peix blau amb alls tendres i pa torrat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Marquès
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- assortiment d'enciams
- 16 filets de seitó o sardina
- 16 llesquetes de pa
- 4 encenalls de pernil serrà
- 16 tiges d'alls tendres
- sal i pebre
- oli d'oliva
- cibulet
PREPARACIÓ
Per començar, enfarineu els filets de sardina i fregiu-los en una paella amb oli.
A continuació, poseu una mica de l'oli de fregir les sardines en una altra paella i afegiu-hi les tiges d'alls tendres i els encenalls de pernil. Remeneu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi les llesquetes de pa i torneu-ho a remenar. I ja, per acabar, emplateu l'assortiment d'enciams i poseu-hi a sobre els filets de sardina. Cobriu el peix amb els alls tendres, el pa i el pernil. Amaniu-ho amb un rajolí d'oli i decoreu-ho amb una mica de cibulet.
A continuació, poseu una mica de l'oli de fregir les sardines en una altra paella i afegiu-hi les tiges d'alls tendres i els encenalls de pernil. Remeneu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi les llesquetes de pa i torneu-ho a remenar. I ja, per acabar, emplateu l'assortiment d'enciams i poseu-hi a sobre els filets de sardina. Cobriu el peix amb els alls tendres, el pa i el pernil. Amaniu-ho amb un rajolí d'oli i decoreu-ho amb una mica de cibulet.