Amanida de pasta

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 6 tomàquets cirerols
  • 80 g d'espirals de sèmola de tres colors
  • 1 llauna de sardinetes en oli d'oliva
  • sàlvia fresca
  • 1 ceba blanca dolça
  • 1 cullerada de mostassa a l'antiga
  • olives
  • 1 safata de créixens
  • vinagre balsàmic de Mòdena

PREPARACIÓ

1. Bulliu la pasta amb aigua i un pessic de sal.
2. Piqueu les olives i barregeu l'oli de les sardines amb el vinagre balsàmic, la cullerada de mostassa, les olives i la ceba picada.
3. Traieu la pasta del foc, refredeu-la amb aigua freda, i barregeu-la amb la vinagreta, les sardines esmicolades i els tomàquets cirerols.