Amanida de pasta amb peix

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida de pasta amb peix
  • (per a 2 persones)
  • 1 llom de perca
  • 1 grapat de fulles d'espinac
  • 60 g de pasta d'espirals bullida
  • 1/2 kiwi
  • 1/2 poma àcida
  • 1 cullerada d'oli de nous
  • nous pelades
  • iogurt

PREPARACIÓ

1. Barregem el iogurt amb una mica d'aigua i sal. Ho remenem bé i ja tenim la beguda per al nostre àpat.
2. Ara tirem una mica de sal al llom de perca, escalfem una paella amb un rajolinet d'oli i hi daurem el llom per les dues bandes. Quan sigui daurat, el tallem a dauets.
3. Pelem i tallem el kiwi a làmines i la poma a dauets.
4. Tallem les fulles d'espinac a juliana i les nous a trossets.
5. Barregem en un bol la pasta, el peix, el kiwi, la poma, els espinacs i les nous.
6. Amanim els ingredients del bol amb una cullerada d'oli de nous i ho emplatem.