Amanida de margallons

imatge
  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas, Àngels Molina, Ana Boadas i Bibiana Ballbè
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    +Obre

    Aquesta és una recepta molt lleugera i fresca ideal per a l'estiu, que ens aporta vitamines, minerals i fibra, gràcies a la varietat de verdures i hortalisses fresques que conté.

INGREDIENTS

  • 1 pot de margallons

    1 llima

    1 alvocat

    1 fonoll

    1 ceba morada

    1 bitxo fresc 

    1 poma àcida granny smith

    coriandre

    1 kumato

    1 tomàquet pebrot

    vinagre de poma

    mostassa antiga

    mel

    oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Fem una vinagreta i en un bol posem mig fonoll tallat a la microbrunesa, una cullerada de mostassa antiga, mitja ceba morada tallada a la juliana, unes fulles de coriandre tallades fines, a la xifonada,  una cullerada de mel, oli i vinagre de poma.
  2. Traiem els margallons del pot i els eixuguem bé amb paper de cuina.
  3. Marquem els margallons a la brasa, com si fossin espàrrecs.
  4. En un bol, hi posem els dos tomàquets pelats i tallats i la poma tallada a daus.
  5. Traiem els margallons del foc.
  6. Tallem els margallons longitudinalment i els posem al bol on hi ha el tomàquet, la ceba i la poma.
  7. Tallem l'alvocat i l'afegim a aquesta barreja amb ratlladura i unes quantes gotes de llima.
  8. Ho amanim amb la vinagreta i ho remenem.
  9. Tallem el bitxo a la micobrunesa.
  10. Ho servim amb una mica de bitxo i fulles de coriandre per sobre.