Amanida de magrana

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida de magrana
  • (per compartir)
  • 1 magrana
  • 1 escarola
  • 1 paquet de boccoccini
  • fulles blanques d'api
  • 1 ceba tendra
  • 1 kiwi
  • germinacions d'alfals
  • 1 culleradeta d'aigua de roses
  • 2 cullerades de vinagre de poma
  • 2 cullerades de xarop de magrana
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

1. Separem i tallem amb les mans les fulles de l'escarola i les posem en un bol gran.
2. Afegim al bol unes fulles blanques d'api.
3. Piquem la ceba i l'afegim també al bol.
4. Barregem tots els ingredients, afegint-hi les germinacions.
5. Repartim els boccoccini per l'amanida.
6. Pelem el kiwi, el tallem a làmines i el repartim també per l'amanida.
7. Per fer la vinagreta, barregem en un altre bol 2 cullerades de xarop de magrana, un bon raig d'oli, 2 cullerades de vinagre de poma i 1 cullerada d'aigua de roses.
8. Traiem els grans de la magrana i els repartim per l'amanida. L'amanim amb la vinagreta i... salut!