Amanida de llegum negre
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida de llegum negre
- (per compartir)
- fesols negres bullits
- remolatxa bullida
- col llombarda
- civils
- ous d'arengada
PREPARACIÓ
1. Tallem la col a juliana i la remolatxa a làmines.
2. Barregem en un bol la col i els fesols.
3. Per emplatar-ho, col·loquem les làmines de remolatxa formant un cercle al mig del plat i la col i els fesols al mig.
4. Tirem pel damunt de la col i els fesols els ous d'arengada.
5. Per acabar, decorem l'amanida amb civils i hi tirem un raig d'oli i una mica de sal.
2. Barregem en un bol la col i els fesols.
3. Per emplatar-ho, col·loquem les làmines de remolatxa formant un cercle al mig del plat i la col i els fesols al mig.
4. Tirem pel damunt de la col i els fesols els ous d'arengada.
5. Per acabar, decorem l'amanida amb civils i hi tirem un raig d'oli i una mica de sal.