Amanida de les hortes

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida de les hortes
  • pinyons
  • 1 tall de pernil salat (1/2 cm)
  • cabdell d'enciam francès
  • verdura bullida (l'Isma ha utilitzat pastanaga, bledes i mongeta tendra)
  • canonges

PREPARACIÓ

1. Fem un llit de fulles d'enciam en un plat i hi afegim els canonges.

2. Escalfem una paella i hi tirem una mica d'oli. Hi posem uns pinyons i els fem daurar.

3. Escalfem la verdura que bullida al microones durant tres minuts.

4. Un cop tenim les verdures a punt, les posem a la paella i les saltegem amb una mica de pebre.

5. Ara hi afegim els daus de pernil i ho acabem de saltejar, tot plegat.

6. Finalment, col·loquem les verdures al damunt del llit d'enciam i canonges.