Amanida de les hortes
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida de les hortes
- pinyons
- 1 tall de pernil salat (1/2 cm)
- cabdell d'enciam francès
- verdura bullida (l'Isma ha utilitzat pastanaga, bledes i mongeta tendra)
- canonges
PREPARACIÓ
1. Fem un llit de fulles d'enciam en un plat i hi afegim els canonges.
2. Escalfem una paella i hi tirem una mica d'oli. Hi posem uns pinyons i els fem daurar.
3. Escalfem la verdura que bullida al microones durant tres minuts.
4. Un cop tenim les verdures a punt, les posem a la paella i les saltegem amb una mica de pebre.
5. Ara hi afegim els daus de pernil i ho acabem de saltejar, tot plegat.
6. Finalment, col·loquem les verdures al damunt del llit d'enciam i canonges.
2. Escalfem una paella i hi tirem una mica d'oli. Hi posem uns pinyons i els fem daurar.
3. Escalfem la verdura que bullida al microones durant tres minuts.
4. Un cop tenim les verdures a punt, les posem a la paella i les saltegem amb una mica de pebre.
5. Ara hi afegim els daus de pernil i ho acabem de saltejar, tot plegat.
6. Finalment, col·loquem les verdures al damunt del llit d'enciam i canonges.