Amanida de la baula perduda

  • Programa: Sota terra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Fulles verdes (escarola, enciam, canonges, dent de lleó...)
  • Crucíferes (ruca, fulles de mostassa, col...)
  • Germinats (brots d'alfals...)
  • Fruita seca (pinyons, avellanes, aglans, ginebró...)
  • Fruita (cireres d'arboç, aranyons, móres, gerds, groselles, poma, pera...)
  • Mel
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

PREPARACIÓ

1. Renteu bé les fulles verdes i talleu-les a trossos petits.

2. Peleu la fruita i trossegeu-la.

3. Feu un amaniment amb groselles triturades, mel, ginebró, oli i una mica de sal.

4. Disposeu en un plat tots els ingredients com si fos una amanida, donant-hi volum i color.

5. Amaniu-la amb la vinagreta de groselles i mel.