Amanida de la baula perduda
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Fulles verdes (escarola, enciam, canonges, dent de lleó...)
- Crucíferes (ruca, fulles de mostassa, col...)
- Germinats (brots d'alfals...)
- Fruita seca (pinyons, avellanes, aglans, ginebró...)
- Fruita (cireres d'arboç, aranyons, móres, gerds, groselles, poma, pera...)
- Mel
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Renteu bé les fulles verdes i talleu-les a trossos petits.
2. Peleu la fruita i trossegeu-la.
3. Feu un amaniment amb groselles triturades, mel, ginebró, oli i una mica de sal.
4. Disposeu en un plat tots els ingredients com si fos una amanida, donant-hi volum i color.
5. Amaniu-la amb la vinagreta de groselles i mel.
2. Peleu la fruita i trossegeu-la.
3. Feu un amaniment amb groselles triturades, mel, ginebró, oli i una mica de sal.
4. Disposeu en un plat tots els ingredients com si fos una amanida, donant-hi volum i color.
5. Amaniu-la amb la vinagreta de groselles i mel.