Amanida de guatlles amb guacamole i soja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Palou
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Tívoli tercer mil·lenni, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 enciam vermell
- 1 escarola blanca
- 1 enciam fulla de roure
- 2 alvocats
- 1/2 manat de coriandre
- 2 llimes
- 2 tomàquets
- fulles de rúcula
- 12 cuixes de guatlles
- 2 cullerades salsa de soja
- 100 g de farina
- oli
- sal
- vinagre
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu i enfarineu les cuixes de guatlles desossades.
Poseu-les en una paella amb oli calent i fregiu-les. Després, poseu una mica de soja en un cassó, incorporeu-hi les guatlles i deixeu-ho reduir. Per fer el guacamole, buideu els alvocats madurs amb una cullera i poseu-ne el contingut en un morter. Incorporeu-hi el tomàquet trossejat, el suc de llima, el coriandre picat i un polsim de sal i pebre. Piqueu-ho. A continuació, poseu l'assortiment d'amanides en un bol. Afegiu-hi un polsim de sal i una mica d'oli. Barregeu-ho i emplateu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi les cuixes de guatlles i el guacamole al costat. Finalment, afegiu-hi la reducció de soja al damunt.
Poseu-les en una paella amb oli calent i fregiu-les. Després, poseu una mica de soja en un cassó, incorporeu-hi les guatlles i deixeu-ho reduir. Per fer el guacamole, buideu els alvocats madurs amb una cullera i poseu-ne el contingut en un morter. Incorporeu-hi el tomàquet trossejat, el suc de llima, el coriandre picat i un polsim de sal i pebre. Piqueu-ho. A continuació, poseu l'assortiment d'amanides en un bol. Afegiu-hi un polsim de sal i una mica d'oli. Barregeu-ho i emplateu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi les cuixes de guatlles i el guacamole al costat. Finalment, afegiu-hi la reducció de soja al damunt.