Amanida de guatlles amb guacamole i soja

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Palou
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tívoli tercer mil·lenni, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 enciam vermell
  • 1 escarola blanca
  • 1 enciam fulla de roure
  • 2 alvocats
  • 1/2 manat de coriandre
  • 2 llimes
  • 2 tomàquets
  • fulles de rúcula
  • 12 cuixes de guatlles
  • 2 cullerades salsa de soja
  • 100 g de farina
  • oli
  • sal
  • vinagre

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu i enfarineu les cuixes de guatlles desossades.
Poseu-les en una paella amb oli calent i fregiu-les. Després, poseu una mica de soja en un cassó, incorporeu-hi les guatlles i deixeu-ho reduir. Per fer el guacamole, buideu els alvocats madurs amb una cullera i poseu-ne el contingut en un morter. Incorporeu-hi el tomàquet trossejat, el suc de llima, el coriandre picat i un polsim de sal i pebre. Piqueu-ho. A continuació, poseu l'assortiment d'amanides en un bol. Afegiu-hi un polsim de sal i una mica d'oli. Barregeu-ho i emplateu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi les cuixes de guatlles i el guacamole al costat. Finalment, afegiu-hi la reducció de soja al damunt.