Amanida de guatlla i magrana

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xevi Farré
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Troballa, Sant Julià de Vilatorta, Vic

INGREDIENTS

  • 250 g d'herba dels canonges
  • 4 guatlles
  • 12 ous de guatlla
  • 1 magrana
  • oli de romaní
  • vinagre d'arròs
  • sal, pebre blanc

PREPARACIÓ

Per començar, netegeu les guatlles i talleu-les a quarts.

A continuació, en un cassó amb l'oli de romaní confiteu les cuixes de guatlla a foc suau.

Mentrestant, en un altre cassó amb aigua bullint poseu-hi a coure els ous de guatlla sencers. Quan estiguin cuits, retireu-los, deixeu-los refredar, peleu-los i reserveu-los.

Tot seguit, en una paella amb oli ben calent salteu els pits de guatlla salpebrats, fins que quedin ben daurats.

Per fer la vinagreta, poseu en un bol una mica d'oli de romaní, el vinagre d'arròs, la sal i el pebre i remeneu-ho tot bé amb una forquilla.

I ja per acabar, emplateu les cuixes i els pits de guatlla, poseu-hi els canonges al costat, afegiu-hi els grans de magrana per sobre, amaniu-los amb la vinagreta i al mig del plat poseu els ous de guatlla.
Anar al contingut