Amanida de fulles

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida de fulles
  • (per a 2 persones)
  • bleda vermella
  • fulles de corn de cérvol
  • fulles de dent de lleó
  • fulles de remolatxa vermella
  • brots de ficoide glacial
  • fulles d'agrella verda
  • 2 calçots
  • 2 piparres
  • vinagre negre
  • 1 culet de llonganissa
  • 1 tomàquet raff
  • olives mortes

PREPARACIÓ

1. En un plat gros i fondo, hi posem totes les fulles de l'amanida: les més gruixudes i pesants, a sota; i les més primes i lleugeres, al damunt. (Les fulles de l'amanida són les de corn de cérvol, dent de lleó, remolatxa vermella, agrella verda, la bleda vermella i els brots de ficoide).

2. Tallem a dauets el culet de llonganissa; a trossets, les piparres; i a làmines tirant a gruixudes, els calçots. Ho reservem.

3. Tallem el tomàquet a grills i l'afegim a l'amanida.

4. Escalfem una paella i hi posem un bon raig d'oli.

5. Aboquem a la paella els calçots, les piparres i la llonganissa, en aquest ordre.

6. Al cap d'uns 3 minuts, afegim una mica de vinagre negre a la paella i hi aboquem tota l'amanida. Ho acabem de decorar amb les olives mortes.