Amanida de fulles variades

INGREDIENTS

  • Ruca
  • Fulla de roure
  • Canonges
  • Bledes
  • Tomàquet
  • Pastanaga
  • Ceba tendra
  • Raves
  • Germinacions de col lombarda
  • Romesco
  • Oli

PREPARACIÓ

Trenquem les fulles en trossets i les posem en un bol.

Fem fulles de pastanaga amb un pelador i ho posem dins. Hi afegim uns trossos de tomàquet. Prenem els raves i els afegim a trossos o en forma de flor. Agafem la ceba tendra i la tallem en juliana i també la posem a l'amanida. Hi posem també germinacions de col lombarda i de soja.

Tallem unes làmines de poma verda i les afegim al bol. I encara més fruita, uns albercocs sense pelar i a trossets. Com salsem aquesta amanida? Doncs agafem una mica de romesco i l'estirem amb una mica d'oli. Posem unes llavors garrapinyades per damunt de les fulles i que cadascú s'amaneixi com vulgui.