Amanida de formatge fresc amb salmó i coco

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Eulàlia Ordeig
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel balneari Sant Vicenç, Els banys de Sant Vicenç (el Pont de Bar)

INGREDIENTS

  • 400 g de formatge fresc de cabra de Castell-llebre (Peramola)
  • 200 g de salmó fumat
  • 100 g de coco ratllat
  • 1 poma verda àcida
  • 1 poma vermella
  • 50 g de panses
  • cibulet
  • oli d'oliva
  • sal, pebre rosa en gra
  • vinagre de poma
  • mesclum

PREPARACIÓ

Per començar, feu unes boles amb el formatge de cabra.
Arrebosseu-ne la meitat amb el coco ratllat i l'altra meitat, emboliqueu-les amb el salmó fumat.

Per fer la vinagreta, poseu en un bol el vinagre de poma, la sal, l'oli i els grans de pebre rosa i remeneu-ho bé.

Tot seguit, talleu la poma verda a làmines i la poma vermella a tires.

I ja per acabar, emplateu el mesclum, poseu-hi la poma, les panses i el cibulet per sobre, les boles de formatge al costat i salseu-ho amb la vinagreta.
Anar al contingut