Amanida de formatge fresc amb salmó i coco
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Eulàlia Ordeig
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel balneari Sant Vicenç, Els banys de Sant Vicenç (el Pont de Bar)
INGREDIENTS
- 400 g de formatge fresc de cabra de Castell-llebre (Peramola)
- 200 g de salmó fumat
- 100 g de coco ratllat
- 1 poma verda àcida
- 1 poma vermella
- 50 g de panses
- cibulet
- oli d'oliva
- sal, pebre rosa en gra
- vinagre de poma
- mesclum
PREPARACIÓ
Per començar, feu unes boles amb el formatge de cabra.
Arrebosseu-ne la meitat amb el coco ratllat i l'altra meitat, emboliqueu-les amb el salmó fumat.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol el vinagre de poma, la sal, l'oli i els grans de pebre rosa i remeneu-ho bé.
Tot seguit, talleu la poma verda a làmines i la poma vermella a tires.
I ja per acabar, emplateu el mesclum, poseu-hi la poma, les panses i el cibulet per sobre, les boles de formatge al costat i salseu-ho amb la vinagreta.
Arrebosseu-ne la meitat amb el coco ratllat i l'altra meitat, emboliqueu-les amb el salmó fumat.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol el vinagre de poma, la sal, l'oli i els grans de pebre rosa i remeneu-ho bé.
Tot seguit, talleu la poma verda a làmines i la poma vermella a tires.
I ja per acabar, emplateu el mesclum, poseu-hi la poma, les panses i el cibulet per sobre, les boles de formatge al costat i salseu-ho amb la vinagreta.