Amanida de flors amb mató i mel

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jaume Pérez
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Enoteca (Hotel Arts Barcelona), Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de formatge fresc (mató)
  • 40 g de gerds deshidratats
  • Mesclum: enciam vermell, fulla de roure, escarola, ruca, dent de lleó, bleda vermella
  • Flors i germinats de ceba, remolatxa, de llentia, i els seus brots
  • 30 pètals de pensament.
  • -1 tasseta d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de vinagre Forum
  • sal
  • 1 cullerada de mel

PREPARACIÓ

Per fer l'amanida, barregeu en un bol el mesclum amb els germinats i amaniu-ho tot amb la sal, l'oli i el vinagre.
Feu al centre del plat una base de mató i mel, a sobre poseu-hi un motllo, ompliu-lo amb l'amanida, pressioneu-la bé i desemmotlleu-la. Guarniu el plat amb els gerds deshidratats i amb els pètals de pensament.