Amanida de fideus

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Clara Roca i Nok
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Thaï Gardens, Barcelona

INGREDIENTS

  • 100 g de fideus de soja
  • 50 g de gambes
  • 100 g de pit de pollastre
  • 1/2 tija d'api
  • 1/2 pastanaga
  • 2 cullerades d'aigua
  • 1/2 ceba tendra
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 cullerada de sucre
  • oli de bitxo Per a la vinagreta:
  • suc de llimona
  • 1/4 de pebrot vermell
  • sucre
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el pollastre i les gambes (tot tallat ben petit) en un cassó i deixeu-ho coure durant un minut.
Per preparar l'oli de bitxo, deixeu macerar un quart d'oli i un bitxo tallat ben fi. I per preparar la vinagreta, tritureu el pebrot vermell, el suc de llimona, la sal i el sucre. A continuació, afegiu els fideus de soja, 3 cullerades de la vinagreta, dues cullerades de suc de llimona, dues cullerades de l'oli de bitxo, una culleradeta de sal i una culleradeta de sucre al cassó. Barregeu-ho i deixeu-ho coure 4 o 5 minuts més. Finalment, apagueu el foc i afegiu-hi les verduretes, que prèviament haureu tallat. Remeneu-ho una mica i ja podeu emplatar. Podeu servir el plat acabat de coure o podeu deixar-lo reposar i servir-lo fred.
Anar al contingut