Amanida de fesols de Santa Pau amb ceba de Figueres i tàperes

INGREDIENTS

  • 600 g de mongetes cuites

    2 tomàquets d'amanir

    4 cebes de Figueres

    2 dl d'oli d'oliva verge extra de Pau

    50 ml de vinagre de vi blanc agredolç

    sal en escames

    50 g de tàperes

    100 g d'olives macerades

    25 g de porradell picat

PREPARACIÓ

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent, refredeu-los, peleu-los i talleu-los a talls regulars.
     
  2. Peleu les cebes i aixafeu-les amb un cop de puny. Trenqueu-les amb els dits.
     
  3. En un bol, barregeu les mongetes cuites ben escorregudes, les tàperes, les olives i el porradell. Barregeu-ho bé i poseu en els plats. Al damunt, poseu-hi el tomàquet i la ceba i amaniu amb un xic de sal, un raig d'oli de Pau i unes gotes de vinagre agredolç.
Anar al contingut