Amanida de cuscús amb raïm i panses

imatge
  • Programa: Benvinguts a l'hort
  • Cuiner: Ada Parellada
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

    100 g de cuscús precuit

    50 g de raïm negre

    20 g de panses

    1 llauna d'anxoves en oli

    1 taronja

    1 manat petit de menta fresca

    Oli d'oliva

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Escaldem la menta, només uns pocs segons, en aigua bullint. Les refresquem immediatament i les assequem bé.
  2. Batem les fulles amb oli i sal.
  3. Hidratem el cuscús precuit amb l'aigua on hem escaldat la menta i un raig d'oli. Quan sigui hidratat, separem els grans amb l'ajut d'una forquilla.
  4. Al cuscús afegim les anxoves tallades petites, el raïm pelat i tallat, les panses i la taronja pelada i tallada a sang.
  5. Amanim amb l'oli de menta i barregem bé.