Amanida de conill amb llenties

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Benvingut Aligué
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Aligué, Manresa

INGREDIENTS

  • 2 lloms de conill de bosc
  • 1/2 l de vi negre
  • 1 cullerada de melmelada de nabius
  • 1 ramet d'herbes
  • 300 g de llenties verdes cuites
  • barreja d'enciams
  • mostassa
  • oli d'oliva
  • cerfull
  • sal
  • pebre Per a la vinagreta de verdures:
  • 1 pebrot
  • 1 carbassó
  • 1 pastanaga
  • 1 escalunya
  • 1 got d'oli d'oliva verge
  • 1 cullerada de vinagre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una paella i afegiu-hi els ossos de conill, les verdures tallades i les herbes.
Quan agafi una mica de color, afegiu-hi vi negre i deixeu-ho reduir fins a la meitat. Després afegiu-hi melmelada de nabius i passeu la barreja pel colador xinès. Seguidament, salpebreu els lloms de conill i salteu-los en una paella procurant que quedin mig cuits. A continuació, poseu la salsa que heu preparat abans i els lloms de conill en una paella durant 15 minuts a 70 graus. Per preparar la vinagreta de mostassa, poseu oli i mostassa en un bol i remeneu-ho. Afegiu-hi una mica de brou. I ja per acabar, talleu la barreja d'enciams i amaniu-los amb una vinagreta de verdures i sal. Emplateu els lloms de conill i decoreu-los amb la vinagreta de mostassa. I col·loqueu-hi al voltant l'amanida i les llenties verdes cuites.
Anar al contingut