Amanida de conill amb llenties
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Benvingut Aligué
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Aligué, Manresa
INGREDIENTS
- 2 lloms de conill de bosc
- 1/2 l de vi negre
- 1 cullerada de melmelada de nabius
- 1 ramet d'herbes
- 300 g de llenties verdes cuites
- barreja d'enciams
- mostassa
- oli d'oliva
- cerfull
- sal
- pebre Per a la vinagreta de verdures:
- 1 pebrot
- 1 carbassó
- 1 pastanaga
- 1 escalunya
- 1 got d'oli d'oliva verge
- 1 cullerada de vinagre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una paella i afegiu-hi els ossos de conill, les verdures tallades i les herbes.
Quan agafi una mica de color, afegiu-hi vi negre i deixeu-ho reduir fins a la meitat. Després afegiu-hi melmelada de nabius i passeu la barreja pel colador xinès. Seguidament, salpebreu els lloms de conill i salteu-los en una paella procurant que quedin mig cuits. A continuació, poseu la salsa que heu preparat abans i els lloms de conill en una paella durant 15 minuts a 70 graus. Per preparar la vinagreta de mostassa, poseu oli i mostassa en un bol i remeneu-ho. Afegiu-hi una mica de brou. I ja per acabar, talleu la barreja d'enciams i amaniu-los amb una vinagreta de verdures i sal. Emplateu els lloms de conill i decoreu-los amb la vinagreta de mostassa. I col·loqueu-hi al voltant l'amanida i les llenties verdes cuites.
Quan agafi una mica de color, afegiu-hi vi negre i deixeu-ho reduir fins a la meitat. Després afegiu-hi melmelada de nabius i passeu la barreja pel colador xinès. Seguidament, salpebreu els lloms de conill i salteu-los en una paella procurant que quedin mig cuits. A continuació, poseu la salsa que heu preparat abans i els lloms de conill en una paella durant 15 minuts a 70 graus. Per preparar la vinagreta de mostassa, poseu oli i mostassa en un bol i remeneu-ho. Afegiu-hi una mica de brou. I ja per acabar, talleu la barreja d'enciams i amaniu-los amb una vinagreta de verdures i sal. Emplateu els lloms de conill i decoreu-los amb la vinagreta de mostassa. I col·loqueu-hi al voltant l'amanida i les llenties verdes cuites.