Amanida de ceps amb serrat d'ovella

INGREDIENTS

  • 2 ceps i 2 siurenys ben frescos i durs

    150 g de serrat d'ovella curat del Mas Farró de la Vall de Bianya

    2 alls

    julivert

    sal en escames

    1 dl d'oli d'oliva verge extra de Mas Marcè

PREPARACIÓ

  1. Netegeu els ceps i siurenys amb un drap humit. Talleu el final del peu si te sorra. Talleu els barrets i les potes a làmines de dos mil·límetres de gruix i poseu-los als plats.
     
  2. Peleu i picoleu els alls i el julivert ben finament. Barregeu amb l'oli d'oliva.
     
  3. Poseu unes escames de sal al damunt de les làmines dels boletus i amaniu amb l'oli d'all i julivert.
     
  4. Acabeu amb el formatge d'ovella de Mas Farró tallat amb el pelapatates i serviu acompanyat d'un bon vi novell.