Amanida de carn de perol amb escarola, xicoia i bolets

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Dolors Perramon, restaurant Cal Ras (Campelles)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 600 g carn de perol (cor, llengua, galta de porc, carcanyell...)
  • 300 g múrgoles
  • Escarola
  • Xicoia
  • Tomàquet
  • Sal
  • Pebre
  • All i julivert
  • Vinagre
  • Oli

PREPARACIÓ

Cuinarem les múrgoles escaldant-les amb aigua i les passarem per una paella amb una mica d'oli. Després hi posem all i julivert picat i una mica de sal.
Muntem l'amanida: a la base hi posem amb la carn de perol tallada a trossos. L'amanim amb una mica de sal, pebre, all i julivert, vinagre i oli. Després hi posem la xicoia i l'escarola. Podem afegir-hi uns cirerols, si voleu.
Per acabar hi tirem les múrgoles, que hem saltat prèviament.
Anar al contingut