Amanida de carn de perol amb escarola, xicoia i bolets
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Dolors Perramon, restaurant Cal Ras (Campelles)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 600 g carn de perol (cor, llengua, galta de porc, carcanyell...)
- 300 g múrgoles
- Escarola
- Xicoia
- Tomàquet
- Sal
- Pebre
- All i julivert
- Vinagre
- Oli
PREPARACIÓ
Cuinarem les múrgoles escaldant-les amb aigua i les passarem per una paella amb una mica d'oli. Després hi posem all i julivert picat i una mica de sal.
Muntem l'amanida: a la base hi posem amb la carn de perol tallada a trossos. L'amanim amb una mica de sal, pebre, all i julivert, vinagre i oli. Després hi posem la xicoia i l'escarola. Podem afegir-hi uns cirerols, si voleu.
Per acabar hi tirem les múrgoles, que hem saltat prèviament.
Muntem l'amanida: a la base hi posem amb la carn de perol tallada a trossos. L'amanim amb una mica de sal, pebre, all i julivert, vinagre i oli. Després hi posem la xicoia i l'escarola. Podem afegir-hi uns cirerols, si voleu.
Per acabar hi tirem les múrgoles, que hem saltat prèviament.