Amanida de bombons de formatge i vinagreta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hofmann, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 cor d'enciam
- 1 fulla de roure
- 12 fulles de rúcola
- herba dels canonges
- 1 endívia
- 1 enciam francès
- 50 g de maduixes de bosc
- 40 g de pinyons Per als bombons de formatge de cabra:
- 200 g de formatge de cabra
- 1 paquet de pasta filo o brick Per a la vinagreta:
- 60 g d'oli de gira-sol
- 60 g d'oli d'oliva
- 50 g de mostassa
- 1/2 copeta de vinagre de Xerès
- 15 g de gerds
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Talleu la pasta filó (compreu-la feta) a rectangles i feu-la servir per embolicar els daus de formatge de cabra.
Emboliqueu-los com si fossin bombons. A part, feu la vinagreta. Poseu en el pot de la batedora els següents ingredients: pebre, sal, una mica de mostassa, gerds, oli d'oliva, oli de gira-sol i vinagre de xerès. Tritureu-ho i coleu-ho. Fregiu els bombons de formatge en una paella amb força oli calent. Quan estiguin daurats, reserveu-los sobre paper absorbent. Fet això, ja podeu muntar el plat: poseu-hi la barreja d'enciams al centre; i pel damunt, els pinyons i les maduixetes. Amaniu-ho amb una mica de vinagreta. Finalment, refresqueu-ho amb cebollí picat.
Emboliqueu-los com si fossin bombons. A part, feu la vinagreta. Poseu en el pot de la batedora els següents ingredients: pebre, sal, una mica de mostassa, gerds, oli d'oliva, oli de gira-sol i vinagre de xerès. Tritureu-ho i coleu-ho. Fregiu els bombons de formatge en una paella amb força oli calent. Quan estiguin daurats, reserveu-los sobre paper absorbent. Fet això, ja podeu muntar el plat: poseu-hi la barreja d'enciams al centre; i pel damunt, els pinyons i les maduixetes. Amaniu-ho amb una mica de vinagreta. Finalment, refresqueu-ho amb cebollí picat.