Amanida d'arròs salvatge amb formatge feta

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • 100 g d'arròs salvatge
  • 1 enciam meravella
  • 1 tomàquet raff
  • 80 g de formatge feta tendre
  • 25 g de nous pelades
  • 60 g de raïm blanc dolç
  • vinagre d'arròs
  • oli de nous
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

1. Per fer l'amanida, passarem per la paella l'arròs salvatge que ja hem cuit prèviament. Després el posem en un paper de cuina.

2. Tallem el tomàquet, el formatge de feta, les nous i el raïm. També tallem l'enciam.

3. Posem en un bol la barreja d'oli de nous i girasol, i el vinagre d'arròs. Ho anem barrejant tot. A continuació hi afegim el formatge feta, les nous, els tomàquets, el raïm i l'enciam.

Aquest plat s'acompanya d'un magret d'ànec amb prunes com a segon, al menú proposat el 17 d'abril.