Amanida d'arròs amb sardinetes

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida d'arròs amb sardinetes
  • (per a 4 persones)
  • 100 g d'arròs (basmati i salvatge)
  • 100 g de cigrons cuits
  • 1 cullerada de sèsam torrat
  • 1 culleradeta de tahina
  • 2 ous durs
  • 1 cabdell d'enciam
  • farigola fresca
  • sardinetes en oli d'oliva

PREPARACIÓ

1. Posem un cassó amb aigua al foc i, quan bulli, hi tirem una branqueta de farigola, sal i un rajolinet d'oli.
2. Fem bullir l'arròs en aquest cassó, uns 25 minuts.
3. Barregem en un bol els grans de sèsam, la farigola i la tahina.
4. Amanim l'arròs ja cuit amb aquesta barreja.
5. Trinxem els ous i els hi afegim.
6. Aboquem al bol els cigrons, l'enciam trinxadet i les sardinetes