Amanida d'algues

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La majoria de les algues destaquen per la seva riquesa en iode, mineral indispensable per al bon funcionament de les glàndules tiroides i de la regulació del metabolisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 paquet d'alga wakame
  • 1 ceba tendra
  • 200 g de bacallà esqueixat
  • un tros de nap daikon
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 1 arrel de gingebre
  • 3 cullerades de vinagre d'arròs
  • 3 cullerades d'oli de sèsam
  • 1 rave
  • oli d'oliva verge extra
  • sucre
  •  

PREPARACIÓ

1.- Tallem el nap daikon a la juliana molt prim i li fem un bany de sal de 100 g d'aigua per litre d'aigua, durant 30 minuts.
2.- Hidratem l'alga wakame amb aigua mineral calenta.
3.- Esmicolem el bacallà amb els dits.
4.- Tallem la ceba tendra també a la juliana molt prima.
5.- Fem una vinagre amb el gingebre ratllat, els olis, el vinagre, el sucre i la salsa de soja. Ho barregem tot bé en un bol.
6.- Eixuguem l'alga amb paper de cuina i la posem en un bol. La barregem amb la resta d'ingredients i ho amanim amb la vinagreta i unes quantes rodanxes de rave. I ja ho tenim!

 
Anar al contingut