Amanida - còctel

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida - còctel
  • (per a 2 persones)
  • 1 enciam llarg
  • 1 pot d'anxoves
  • 100 g de parmesà a làmines
  • 100 g de dauets de pa fregit
  • 1 pot petit d'olives kalamata
  • 10 tomàquets confitats
  • 1 manat d'alfàbrega
  • 1 manat de raves
  • 10 ous de guatlla
  • 2 pits de pollastre al vapor
  • * Farem servir un pot gran de vidre per preparar a dins l'amanida.
  • Per a la salsa:
  • 1 ceba confitada
  • 1 all confitat
  • 1 anxova
  • 1 ou
  • 20 cl d'oli d'oliva
  • 30 g de parmesà

PREPARACIÓ

1. Tallem els raves i els ous de guatlla per la meitat, i els pits de pollastre i els tomàquets en làmines.

2. Col·loquem els ingredients dins d'un pot de vidre, per capes: els raves, primer; després les làmines de parmesà, l'alfàbrega, la meitat dels ous, els tomàquets, l'enciam, les olives, l'altra meitat dels ous, les anxoves i el pollastre.

3. Atapeïm els ingredients per deixar una mica d'espai a la boca del pot de vidre.

4. Per preparar la salsa, batem l'oli, els alls, l'anxova i la ceba confitada amb la batedora.

5. Aboquem la salsa dins el pot, el tapem i ho removem bé. Quan ens l'anem a menjar, la servim en un plat i ja la tindrem a punt!