Amanida - còctel
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida - còctel
- (per a 2 persones)
- 1 enciam llarg
- 1 pot d'anxoves
- 100 g de parmesà a làmines
- 100 g de dauets de pa fregit
- 1 pot petit d'olives kalamata
- 10 tomàquets confitats
- 1 manat d'alfàbrega
- 1 manat de raves
- 10 ous de guatlla
- 2 pits de pollastre al vapor
- * Farem servir un pot gran de vidre per preparar a dins l'amanida.
- Per a la salsa:
- 1 ceba confitada
- 1 all confitat
- 1 anxova
- 1 ou
- 20 cl d'oli d'oliva
- 30 g de parmesà
PREPARACIÓ
1. Tallem els raves i els ous de guatlla per la meitat, i els pits de pollastre i els tomàquets en làmines.
2. Col·loquem els ingredients dins d'un pot de vidre, per capes: els raves, primer; després les làmines de parmesà, l'alfàbrega, la meitat dels ous, els tomàquets, l'enciam, les olives, l'altra meitat dels ous, les anxoves i el pollastre.
3. Atapeïm els ingredients per deixar una mica d'espai a la boca del pot de vidre.
4. Per preparar la salsa, batem l'oli, els alls, l'anxova i la ceba confitada amb la batedora.
5. Aboquem la salsa dins el pot, el tapem i ho removem bé. Quan ens l'anem a menjar, la servim en un plat i ja la tindrem a punt!
2. Col·loquem els ingredients dins d'un pot de vidre, per capes: els raves, primer; després les làmines de parmesà, l'alfàbrega, la meitat dels ous, els tomàquets, l'enciam, les olives, l'altra meitat dels ous, les anxoves i el pollastre.
3. Atapeïm els ingredients per deixar una mica d'espai a la boca del pot de vidre.
4. Per preparar la salsa, batem l'oli, els alls, l'anxova i la ceba confitada amb la batedora.
5. Aboquem la salsa dins el pot, el tapem i ho removem bé. Quan ens l'anem a menjar, la servim en un plat i ja la tindrem a punt!