Amanida amb xucrut/ Quefir

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida amb xucrut
  • (per a 2 persones)
  • 3 cullerades de xucrut
  • 2 tomàquets
  • 1 dau de moixama (80 g)
  • 1 cullerada de mostassa de Dijon
  • grans de mostassa
  • cibulet
  • Quefir
  • 1 pot de quefir
  • 1 cullerada de mel
  • torró d'Alacant

PREPARACIÓ

Amanida amb xucrut

1. Tallem un tomàquet a grills.

2. En un bol, comencem a fer la vinagreta: agafem una culleradeta de mostassa de Dijon i hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva.

3. Hi posem la xucrut (sense sal) i ho barregem tot bé.

4. Tallem tres làmines de moixama i en fem daus, i cap a dins del bol.

5. Hi afegim ara unes llavors de mostassa i el tomàquet.

6. Piquem una mica de cibulet i també el posem al bol. Ho remenem tot bé i ja podem seure a taula!

Quefir

1. Posem el quefir en un got.

2. L'hi posem una mica de mel per sobre.

3. Posem un tros de torró d'Alacant en un morter i el trenquem per fer-ne crocant. L'hi tirem al damunt.