Amanida amb xucrut/ Quefir
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida amb xucrut
- (per a 2 persones)
- 3 cullerades de xucrut
- 2 tomàquets
- 1 dau de moixama (80 g)
- 1 cullerada de mostassa de Dijon
- grans de mostassa
- cibulet
- Quefir
- 1 pot de quefir
- 1 cullerada de mel
- torró d'Alacant
PREPARACIÓ
Amanida amb xucrut
1. Tallem un tomàquet a grills.
2. En un bol, comencem a fer la vinagreta: agafem una culleradeta de mostassa de Dijon i hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva.
3. Hi posem la xucrut (sense sal) i ho barregem tot bé.
4. Tallem tres làmines de moixama i en fem daus, i cap a dins del bol.
5. Hi afegim ara unes llavors de mostassa i el tomàquet.
6. Piquem una mica de cibulet i també el posem al bol. Ho remenem tot bé i ja podem seure a taula!
Quefir
1. Posem el quefir en un got.
2. L'hi posem una mica de mel per sobre.
3. Posem un tros de torró d'Alacant en un morter i el trenquem per fer-ne crocant. L'hi tirem al damunt.
1. Tallem un tomàquet a grills.
2. En un bol, comencem a fer la vinagreta: agafem una culleradeta de mostassa de Dijon i hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva.
3. Hi posem la xucrut (sense sal) i ho barregem tot bé.
4. Tallem tres làmines de moixama i en fem daus, i cap a dins del bol.
5. Hi afegim ara unes llavors de mostassa i el tomàquet.
6. Piquem una mica de cibulet i també el posem al bol. Ho remenem tot bé i ja podem seure a taula!
Quefir
1. Posem el quefir en un got.
2. L'hi posem una mica de mel per sobre.
3. Posem un tros de torró d'Alacant en un morter i el trenquem per fer-ne crocant. L'hi tirem al damunt.